Често задавани въпроси

Много хора имат притеснения, свързани с хакването на тяхната Smart home система, но при нас, всички връзки със сървъра на приложението са с най-висок сертификат за сигурност.

Системата за домашна автоматизация не изисква специално окабеляване или ремонтна дейност. Инсталацията протична за не повече от 6 часа. 

Поддръжката на вашата система е безплатна за първата година. При желание за техническа поддръжка след изтичане на този период, можете да се свържете с нашите консултанти за повече информация.

Ако имате желание да станете наш партньор, моля, свържете се с нас на: office@gikengineering.com

Приложението, управляващо цялата ви система, може да бъде инсталирано на неограничен брой устройства.

Всички модули и елементи са изработени от нас и са тествани при максимално екстремни условия. Всеки един от продуктите има 36 м. гаранция.

GIK ENGINEERING продължава разработката на нови продукти и функционалности за всичките си системи. Ако имате идея, която искате да стане реалност, свържете се с нас.

Предлаганият от нас продукт е съвместим с повече от 1000 готови системи. В случай че искате да интегрирате вече изградена система за домашна автоматизация, която ние да подобрим, направете предварително запитване.